De Metaal en Hout praktijk stelt zich telkens als doel om middels open en creatieve samenwerking met klanten degelijke en goed afgewerkte producten te maken. Getracht wordt om unieke producten te ontwerpen in eigen beheer of op aangeven van klanten.

de Metaal en Hout praktijk is ontstaan uit een drang naar werken met de bekende handjes. Na bijna 30 jaar een carrière te hebben gehad in het ‘normale’ bedrijfsleven heb ik besloten om mijn drang en droom om te zetten in het opstarten van een eigen bedrijf. Hiervoor nam ik  2 jaar de tijd om mijzelf te laten omscholen tot metaalbewerker in fijn en klein metaal. Ik heb kennis van alle verspanende technieken en beheers de lasmethoden MIG/MAG en TIG.

De kennis en kunde op gebied van houtbewerking is door de jaren heen op autodidactische wijze verkregen.

Hoog in het vaandel staat de circulaire gedachte, daar waar mogelijk grondstoffen te hergebruiken om nieuwe producten te maken. Daarnaast zoek ik voortdurend naar samenwerkingsverbanden met kleine zelfstandigen. Raakvlak is hierin voor mij belangrijk om elkaar te helpen en te verstevigen.

Sinds de start zijn een aantal opdrachten door mij uitgevoerd en een aantal eigen creaties ontworpen en vervaardigd. Kijk hiervoor bij de projecten en verkoop.

Mocht u willen weten welke mogelijkheden er voor u zijn neemt u dan contact met mij op.

‘Laat uw verborgen creativiteit naar boven komen’

Sjacco Janssen